Smågrisefoder

  • Stabil kvalitet
  • Høj daglig tilvækst
  • God mavesundhed – se strukturløsninger under Smågrisefoderkoncept

BAT Agrar smågrisefoder er et produkt af løbende udvikling ud fra forskningsresultater og samspil med landmænd og rådgivere. BAT er klar til at være foderleverandør til din besætning. Klik her for at finde en konsulent i dit område. 

Smågrisefoderkoncept

BAT Agrars smågrisefoderprogram er kendetegnet ved at være baseret på gode veldokumentere råvarer. Der er et bredt udvalg af foderblandinger i intervallet 4-30 kg som giver mulighed for at sammensætte fodringen af smågrise efter valg udfra råvarer og proteinniveau, så de optimale produktionsresultater opnåes.

Porco Zero MZ er startfoderet i vores nye Zero-koncept (ingen ekstra zink), der er udviklet sammen med en udenlandsk vitamin- og smågrisefoderproducent som har flere års erfaringer med smågrisefoder uden ekstra zink.

BAT har afprøvet Zero-konceptet under danske forhold med samme resultater som med medicinsk zinktilsætning. Zero-konceptet giver en mere skånsom overgang til plantebaseret foder og sammen med god management, ensartet grise og god foderoptag af Porco Zero MZ af pattegrisen ved soen, giver det et godt grundlag for grisen.

Smågrisefoderkoncept