Generelt

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvægfoder, med en masse nøje sammensatte blandinger, der dækker de fleste behov. Vi laver også gerne specialblandinger efter netop dine ønsker uden merpris. 

Vort sortiment

Vores blandinger er delt ind efter tre grupper med hver sin farve, ud fra fokus på sammensætning. På den måde kan du få let overblik over hvilken farve, der passer bedst til din bedrift.

GRØN: Fokus på høj AAT og råvaresammensætning

GUL: Fokus på energi til de alsidige rationer

BLÅ: Fokus på stivelse til de græsrige rationer

Blandingerne levers i piller, løstpresset eller granuleret.

Hos BAT Agrar koster det ikke ekstra at være speciel

Hvis ikke du kan finde en blanding i vores sortiment, som passer til netop dine ønsker og behov, laver vi gerne en specialblanding uden merpris.

Dobbeltpresning sikrer pillekvalitet i topklasse

Vi prioriterer en god pillekvalitet rigtig højt hos BAT Agrar. For at sikre den bedst mulige pillekvalitet, dobbeltpresses pillerne - Vi er de eneste på markedet, som dobbeltpresser piller.

Af den årsag har vi stor succes med vores blandinger i automater, malkestald og robotter. Vi oplever bl.a. god ædelyst og høj søgning til robotter, som kan bidrage til din bundlinje.

Kompetent rådgivning

Vores fagligt stærke konsulenter kan rådgive dig, når du skal finde den løsning der passer på netop din bedrift. Uanset om det er en blanding fra vores sortiment eller en specialblanding.

Du kan få mere information om BAT Agrars kvægfoderprogram ved at kontakte en af vores Produktkonsulenter.

GM FREE foderprogram

Med VLOG certificering tilbyder vi GMO-frie blandinger. Alle vores NON-GM-blandinger er kendetegnet med ”FREE”, så du altid kan kende dem. Vi tilbyder et helt sortiment af FREE-blandinger, men vi tilbyder selvfølgelig også specialblandinger efter dine ønsker uden merpris.

Uanset om du allerede har omlagt til GMO-fri produktion, eller om du står overfor en omlægning, står vores konsulenter altid klar til at rådgive dig, såsom valg af blandinger, foderplaner, mm.

Kontakt vores kvægkonsulenter for mere info.