Kalvefoder

Småkalvene er vores fremtidige malkekøer, derfor er det vigtigt de får en god start på livet. Ved fødsel er kalvens vom endnu ikke udviklet, den udvikles i takt med at kalven begynder at optage foder. Friskt og velsmagende foder er alfa-omega for at få kalvene tidligt i gang med at æde.

Startblandinger

Vi har tre blandinger, vi anbefaler som starterfoder. De er yderst velsmagende og er sammensat efter helt små kalves behov, med et højt proteinindhold og en råvaresammensætning af bedste kvalitet. Blandingerne indeholder desuden de nødvendige vitaminer og mineraler.

ATR Tidlig start 18 % Råprotein Blandingen består bl.a. af hele majskerner, sojaskrå, havre, grønmel og hørfrø.
ATR Kälbermüsli 22 % Råprotein Blandingen består bl.a. af sojaskrå, majsflager, valset byg og hørfrø.
Elite 18 Kalvestart (piller) 18 % Råprotein Blandingen består bl.a. af byg, hvede, sojaskrå og roepiller.
Færdigblandinger

Vores kalveblandinger er sammensat af gode råvarer, med en næringsstofsammensætning tilpasset kalvens behov. Pillerne er velsmagende og af god kvalitet, for at sikre god ædelyst. Vi har et udvalg med forskellige proteinindhold, så du kan vælge den pille som passer til din foderplan. Elite-blandingerne er desuden afstemt med mineraler og vitaminer, efter normerne for kalves behov.

Elite Grøn Kalv 17 % Råprotein
Elite Blå Kalv 16,5 % Råprotein
Elite Gul Kalv 15 % Råprotein
Opdræt Kvie 18 % Råprotein
Blandinger til ammekvæg

Til ammekvæg anbefaler vi en af vores blandinger med lidt lavere proteinindhold. Elite-blandingerne er afstemt med mineraler og vitaminer, ud fra de danske normer.

Elite 13 Kalv 13 Råprotein Med fokus på fordøjelige cellevægge
Elite 14 Kalv 14 Råprotein Med fokus på stivelsesdelen

 

 

Tilskudsblandinger

Vi har et udvalg af forskellige tilskudsblandinger, med en næringsstofsammensætning særligt egnet til opblanding med valset korn. Med sit høje proteinindhold er de ideelle til at give et proteinboost, hvis du fodrer dine kalve med valset korn. Vores Kalve-T blandinger indeholder de nødvendige mineraler og vitaminer, afstemt ud fra de danske normer.

Vi har forskellige tilskudsblandinger som er tilpasset forskellige korn/kraftfoder forhold, og vi står altid klar til at rådgive dig i hvilken blanding der passer til din strategi.

Kalve T 2532 % Råprotein
Kalve T 3327 % Råprotein
Kalve T 5021 % Råprotein