Biler

Grovvarekoncernen BAT har sammen med datterselskabet Landhandels- und Dienstleistungen Lalendorf sin egen lastbilflåde af omkring 100 lastbiler af forskellige typer køretøjer og 150 chauffører. For at imødekomme landbrugets behov består dette af 40 lastbiler til bulkfodertransport, 25 lastbiler til levering af generel last fra det enkelte LH-område og 2 lastbiler til levering af flydende gødning.

Vores dygtige og erfarne chauffører bringer vores forskellige landbrugsvarer sikkert, pålideligt og punktligt til vores kunder. Her understøttes vi i eksport af landbrugsprodukter af kvalificerede, certificerede underleverandører og speditører. Der kræves en høj grad af fleksibilitet for dette, som vores respektive dispositioner, chauffører og alle andre medarbejdere involveret i transport implementerer med stor forpligtelse.

For området bulkgoder har BAT Agrar 30 egne lastbiler fra datterselskabet LHD Lalendorf samt erfarne og pålidelige, certificerede underleverandører og speditører. Datterselskabet LHD, der ligger i Lalendorf nær Güstrow, udfører også bulkmaterieltransporter (såsom sukkerroer, træpiller, ...) i den kommercielle vejgodstransport og opererer også et bil- og lastbilværksted samt en landbrugsentreprenør og har en sidespor i Lalendorf.

Følgende typer af køretøjer er tilgængelige for hele virksomheden:

  • Dumper 55m³
  • Tipper med lås
  • Flytende gulv (4m høj - 90m³)
  • Flytende gulv med lås (3,60m høj - 60m³)
  • silo (multi-kammer)
  • Silovogne med trailere